CORONA INFORMATION


Forholdsregler 
Booking: Ring på tlf.: 20 29 57 27 og book en tid til dig og dine venner. Telefonen er åben 14.00-20.00

Du kan også skrive en mail via kontaktformular med booking forespørgsel eller mail: booking@mcfyn.dk

Online booking er ikke åben – booking kan i denne periode kun foregå telefonisk eller over mail.

 

Kig i vores kalender efter ledige tider

 

I  vores 200 m2 store cafeteria må vi være op til 50 personer. Vi har flyttet lidt rundt og fjernet nogle borde, så vi kan være her med god og passende afstand. Vores gokarthold kører kun med 10 personer, så vi har masser af plads og luft under vingerne.

Registrering: Som ny kunde beder vi jer registrere jer til vores system, og meget gerne inden I ankommer. Der vil ligeledes hænge flere QR-koder her på stedet, hvorfra I kan registrere jer via Smart-phone.

 

Registrer dig hjemmefra her.

 

Omklædning: Vores omklædningsrum er lukket i denne periode, og der stilles IKKE køredragter til rådighed. Tag fornuftigt tøj på hjemmefra, som du kan køre i. Hvis du har din egen hjelm, så medbring også gerne denne. Ellers har vi selvfølgelig hjelme og hjelmhuer til rådighed. Hjelme og gokartrat sprittes naturligvis af efter hvert brug.

Vi har handsker og hjelmhuer til salg i cafeteriet, hvis du ønsker dit eget sæt.

Cafeteria: I cafeteriet oprettes løb og betales for gokartudlejning. Kommer I flere i en gruppe anbefaler vi, at en af jer står for tilmelding og betaling for gruppen. Vi modtager Mobile Pay og Kort. Der vil være udsalg af mad og drikke.

 

Terrasse: Her må I gerne opholde jer, men hold afstand og brug almindelig sund fornuft.

VIL DU PRØVE KRÆFTER MED VORES BANE?

KLIK HER OG BOOK TID