REGLER PÅ BANEN


Der findes en række regler for kørsel på gokartbanen. Det er vigtigt at du overholder og respekterer disse regler, både for din egen, dine medkøreres og personalets skyld. Vi anbefaler at du læser disse regler grundigt igennem eller ser instruktionsvideoen forneden.

Flagregler

Vær opmærksom på at gokart kan være en farlig sport. Al kørsel sker på eget ansvar. Nedenfor kan du se vores instruktionsvideo, som du også vil blive opfordret til at se inden din gokartsession begynder. Det er forbudt at være påvirket af alkohol og euforiserende stoffer under kørslen. Vi anbefaler dig at bruge de aflåste skabe til dine personlige ejendele i omklædningsrummet

Beklædning:

Der skal køres i sko med almindelig sål - ingen klipklappere eller høje hæle. Det anbefales at benytte en køredragt, der stilles til rådighed, men dette er ikke et krav. Løst hår, hestehaler og tørklæder skal gemmes i et hårnet, hjelmhue eller under tøjet og må ikke flagre i vinden, da dette kan blive fanget i motoren. Hjelmen skal spændes forsvarligt. Spørg personalet hvis du er i tvivl.

Køreregler:

Undgå udskridninger, det slider unødigt på karten, øger risikoen for ulykker og det forringer også din omgangstid. Kør ikke op bag langsommere kørere, kør ikke ind i hinanden, spær ikke for bagfrakommende. Følger du ikke disse retningslinjer vil din kart blive droslet elektronisk. Ved fortsat respektløs kørsel vil du blive udelukket fra sessionen. Kører du galt eller får din kart en defekt, rækker du en hånd i vejret og afventer hjælp. Du må ALDRIG stige ud af karten! Når du ser LAST LAP på skærmen, har du én omgang tilbage og skal herefter køre i pit. Kørsel i pitten skal ske med nedsat hastighed. Motoren slukker automatisk, rør den ikke selv. Stig ikke ud af karten, før du får besked på det. Efterlad hjelm og dragt i omklædningsrummet.

Gult flag: Nogen er kørt galt – Sæt farten ned – Overhaling forbudt
Blåt flag: Du bliver overhalet af en hurtigere kører – Giv plads
Sort flag: Du er diskvalificeret, kør i pit – Du har kørt uansvarligt eller din gokart har mekaniske problemer
Rødt flag: Løbet er slut eller afblæst – Kør i pit og afvent instruktion
Ternet flag: Løbet er slut – Kør i pit

 

Alder:

Minimum 12 år og 140cm.
Fra uge 29: 2 stk børnekarts. Alder fra 7-12 år.

INTRODUKTIONSVIDEO

VIL DU PRØVE KRÆFTER MED VORES BANE?

KLIK HER OG BOOK TID